Cor del Montseny és una experiència d’artesania culinària vinculada a la natura i les plantes salvatges i cultivades del massís del Montseny, reserva de la biosfera.

Vull fer de la passió per les plantes medicinals i les plantes cultivades una eina de salut , combinant les propietats de les plantes medicinals amb el bon gust per la cuina , fent dels nostres àpats un plaer i una medecina per cos i ànima.

Ajudar a donar a conèixer les propietats de les plantes i els aliments de temporada d’allà on som , d’allà on creixen , és un pilar de vida per mi, tant compartint la meva passió per la alquímia de la cuina , com fent tallers i activitats lúdiques que ens facin gaudir del territori.

Transformar els productes del nostre entorn amb varietats tradicionals sempre que és possible, per donar un valor afegit a l’aliment, treballar amb productes ecològics , produïts sense químics.

Honorar la sabiesa de les dones de pagès, guardianes i divulgadores del patrimoni inmaterial, de les propietats i usos de les plantes, de la salut de les famílies, dela biodibersitat cultivada, de la cultura culinària que crea comunitat, records i guareix el cos i l’ànima i amb la màxima modestia contribuir a a mantenir aquesta cadena de amor i cura tant  amb receptes pròpies com  de la zona fetes durant generacions, que són un regal ancestral i que cal mantenir.

Transformar els productes del nostre entorn amb les varietats tradicionals de la zona a a ser possible, per donar un valor afegit a l’aliment que ha donat i dona la nostra muntanya, posant en valor les produccions petites i el seu valor ecològic i modelador del paisatge.

Fomentar la producció i consum de productes de producció local.

Loading...
Cor del Montseny és una experiència d’artesania culinària vinculada a la natura i les plantes salvatges i cultivades del massís del Montseny, reserva de la biosfera.

Vull fer de la passió per les plantes medicinals i les plantes cultivades una eina de salut , combinant les propietats de les plantes medicinals amb el bon gust per la cuina , fent dels nostres àpats un plaer i una medecina per cos i ànima.

Ajudar a donar a conèixer les propietats de les plantes i els aliments de temporada d’allà on som , d’allà on creixen , és un pilar de vida per mi, tant compartint la meva passió per la alquímia de la cuina , com fent tallers i activitats lúdiques que ens facin gaudir del territori.

Transformar els productes del nostre entorn amb varietats tradicionals sempre que és possible, per donar un valor afegit a l’aliment, treballar amb productes ecològics , produïts sense químics.

Honorar la sabiesa de les dones de pagès, guardianes i divulgadores del patrimoni inmaterial, de les propietats i usos de les plantes, de la salut de les famílies, dela biodibersitat cultivada, de la cultura culinària que crea comunitat, records i guareix el cos i l’ànima i amb la màxima modestia contribuir a a mantenir aquesta cadena de amor i cura tant  amb receptes pròpies com  de la zona fetes durant generacions, que són un regal ancestral i que cal mantenir.

Transformar els productes del nostre entorn amb les varietats tradicionals de la zona a a ser possible, per donar un valor afegit a l’aliment que ha donat i dona la nostra muntanya, posant en valor les produccions petites i el seu valor ecològic i modelador del paisatge.

Fomentar la producció i consum de productes de producció local.