————
Català  –  Castellano
Català  –  Castellano

————
————

Amor pel menjar deliciós produït

amb el que la natura ens proveeix

Cursos
Retornar al món una petita part, del molt que he rebut de les dones i homes pagesos i hortolans de la meva vida, és el motor que gesta els tallers i cursos de Cor del Montseny.

Retornar al món una petita part, del molt que he rebut de les dones i homes pagesos i hortolans de la meva vida, és el motor que gesta els tallers i cursos de Cor del Montseny. Amb ells m’agrada donar a conèixer el valor de les plantes i recursos del nostre entorn, les varietats tradicionals i l’amor que es transmet amb la bona cuina, la part nodridora no només física també emocional dels aliments, plantes medicinals, poder compartir aquest llegat és un regal.
Ens desconnectem de la natura i de la part sanadora de la bona cuina, del plaer de menjar, de la saviesa de conèixer les propietats del que mengem, del llegat dels nostres ancestres, que han mantingut el lligam amb la natura i la terra.
Els tallers i cursos de Cor del Montseny, són per mi una oportunitat tant d’honorar les nostres antecessores del món rural i donar eines per l’empoderament i la sobirania alimentària des d’una mirada lúdica, amorosa i gaudint del plaer de menjar el que cuinem.

Loading...
Cursos
Retornar al mon una petita part del molt que he rebut de les dones i homes pagesos i hortolanas de la meva vida és el motor que gesta els tallers i cursos de Cor del Montseny.

Retornar al món una petita part del molt que he rebut de les dones i homes pagesos i hortolanes de la meva vida és el motor que gesta els tallers i cursos de Cor del Montseny, amb ells m’agrada donar a conèixer el valor de les plantes i recursos del nostre entorn, les varietats tradicionals i l’amor que es transmet amb la bona cuina, la part nodridora no només física també emocional dels aliments, plantes medicinals, poder compartir aquest llegat és un regal.
Ens desconnectem de la natura i de la part sanadora de la bona cuina, del plaer de menjar, de la saviesa de conèixer les propietats del que mengem, del llegat dels nostres ancestres, que han mantingut el lligam amb la natura i la terra
Els tallers i cursos de Cor del Montseny, són per mi una oportunitat tant d’honorar les nostres antecessores del món rural i donar eines per l’empoderament i la sobirania alimentària des d’una mirada lúdica, amorosa i gaudint del plaer de menjar el que cuinem.

Loading...
Loading...
Tallers
Familiar

Esmorzars i berenars fàcils i saludables , cuinem junts  creixem junts  ( taller familiar) : 2,5hores

Infantil

Petits grans cuiners , cuina de temporada divertida  (setmanal per infants a partir de 7 anys)

Divulgatiu

Les treballadores invisibles, dones al mon rural (xerrada taller divulgatiu de 2 hores)

Plantes comestibles i medicinals

cuina amb plantes comestibles i medicinals del nostre entorn forestal, usos culinaris i domèstics (4 de 12 a 100 anys taller matinal de 5 hores amb esmorçar i dinar inclòs)

Saludable de temporada

Bach cooquing de cuina saludable de temporada (intensiu pràctic de 4 hores adults)/span>

Tardor i hivern

Bach cooquing cuina de tardor i hivern (dos sessions pràctiques de 3 hores adults)

Primavera i estiu

Bach cooquing cuina primavera i estiu (dos sessions pràctiques de 3 hores adults)

Aprofitament

Cuina d’aprofitament formulem i exprimm el nostre rebost, (intensiu de 4 hores adults)

Begudes i refrescos saludables

Begudes i refrescos saludables, amb plantes medicinals i fruits de temporada (taller familiar 1,5 hores)

————
Del hort al rebost

Conserves vegetals, encurtits i fermentats, del hort al rebost (de 12 a 100 anys taller matinal de 5 hores amb esmorçar i dinar inclòs)

————
Familiar

Esmorzars i berenars fàcils i saludables , cuinem junts  creixem junts  ( taller familiar) : 2,5hores

Infantil

Petits grans cuiners , cuina de temporada divertida  (setmanal per infants a partir de 7 anys)

Divulgatiu

Les treballadores invisibles, dones al mon rural (xerrada taller divulgatiu de 2 hores)

Plantes comestibles i medicinals

cuina amb plantes comestibles i medicinals del nostre entorn forestal, usos culinaris i domèstics (4 de 12 a 100 anys taller matinal de 5 hores amb esmorçar i dinar inclòs)

Saludable de temporada

Bach cooquing de cuina saludable de temporada (intensiu pràctic de 4 hores adults)/span>

Tardor i hivern

Bach cooquing cuina de tardor i hivern (dos sessions pràctiques de 3 hores adults)

Primavera i estiu

Bach cooquing cuina primavera i estiu (dos sessions pràctiques de 3 hores adults)

Aprofitament

Cuina d’aprofitament formulem i exprimm el nostre rebost, (intensiu de 4 hores adults)

Begudes i refrescos saludables

Begudes i refrescos saludables, amb plantes medicinals i fruits de temporada (taller familiar 1,5 hores)

Del hort al rebost

Conserves vegetals, encurtits i fermentats, del hort al rebost (de 12 a 100 anys taller matinal de 5 hores amb esmorçar i dinar inclòs)