-
Pebrots italians ecològics cultivats a la Garriga amb un toc de vi ranci i sucre daurat de canya. Ideal per combinar amb foie o formatge. 120 gr.
-
Pomes locals sense químics amb canyella de Ceylan, amb menys del 30% de sucre daurat de canya eco. La canyella ens ajuda a potenciar la sensació de dolçor. 250 gr.
-
Amb tomàquets ecològics, espècies i sucre daurat de canya ecològic. La millor per combinar amb taules de formatges, foie i patés vegetals també amb torrades amb mantega o tahina, molt versàtil. 250 gr.
-
Deliciós paté amb base de pipes de gira-sol, cebes i alls confitats i una barreja d'herbes i plantes medicinals del Montseny, tots els ingredients provenen de l'agricultura ecològica sense químics. 120 gr.
-
Extracte concentrat de flors de saüc, amb un toc de llimona, beguda tradicional del Montseny que a banda de les seves propietats medicinals, àmpliament conegudes, és un refresc en temps estival, es posa entre un i dos dits de concentrat de flors al got i s'acaba d'omplir d'aigua ben fresca, o aigua amb gas, és molt refrescant, si es vol es pot afegir unes gotes de llimona o una fulla de menta o Maria Lluïsa per donar aroma, es pot fer la barreja i deixar-la ben fresqueta a la nevera, una bona alternativa per als refrescos comercials. 285 ml
-
Vinagre de poma ecològic amb pomes de Lleida fet a Mollerussa a una vinagrera sense pasteuritzar, amb les mares del vinagre, que té molts beneficis per al nostre cos. A més, està macerat amb baies de saüc del Montseny que li dona un toc astringent i fruitat alhora. Molt versàtil en vinagretes i escabetxos, a banda de les propietats del saüc de les que podem gaudir. 180 ml