- Tots els ingredients són de cultiu ecològic.
- Ideal per picar entre hores, per als berenars, amb una infusió o per sorprendre els convidats amb el seu aroma i gust de farigola que va creixent en boca.
- Baix contingut en sucre.
-
Galetes artesanes amb farina d'espelta semi integral de Gallecs, sense làctics, amb ous del Mas eco de Campins i espígol de Can Baixeres al Montseny al Montseny collit al seu moment màxim de polifenols en flor. Molt aromàtiques i saboroses ideals per combinar amb xocolates. Característiques principals:
-
Pomes locals sense químics amb canyella de Ceylan, amb menys del 30% de sucre daurat de canya eco. La canyella ens ajuda a potenciar la sensació de dolçor. 250 gr.
-
Pebrots italians ecològics cultivats a la Garriga amb un toc de vi ranci i sucre daurat de canya. Ideal per combinar amb foie o formatge. 120 gr.
-
Amb tomàquets ecològics, espècies i sucre daurat de canya ecològic. La millor per combinar amb taules de formatges, foie i patés vegetals també amb torrades amb mantega o tahina, molt versàtil. 250 gr.
-
Amb farina d’espelta semi integral de Gallecs, ecològica, oli d’oliva verge extra ecològic i farigola del Montseny. Per picar entre hores, dipejar, per acompanyar formatges i el que se us acudeixi 140 gr.
-
Galetes artesanes amb farina d'espelta semi integral de Gallecs, sense làctics, amb ous del Mas eco de Campins i farigola collida al Montseny al seu moment màxim de polifenols en flor. Característiques principals:
- Tots els ingredients són de cultiu ecològic.
- Ideal per picar entre hores, per als berenars, amb una infusió o per sorprendre els convidats amb el seu aroma i gust de farigola que va creixent en boca.
- Baix contingut en sucre.