-
Deliciós paté amb base de pipes de gira-sol, cebes i alls confitats i una barreja d'herbes i plantes medicinals del Montseny, tots els ingredients provenen de l'agricultura ecològica sense químics. 120 gr.
-
Amb farina d'espelta ecològica de Gallecs, oli verge extra ecològic i romaní collit al Montseny, cruixents i bons per menjar sols entre hores, o bé per acompanyar salses, formatges, humus... Una forma saludable de gaudir menjant. 140 gr.
-
Carabassa cacauet del Montseny, taronges de Tivenys, llimones del Montseny, tot sense químics sucre daurat de canya ecològic. Melmelada de tardor i hivern, suau i fàcil de combinar amb pastissos , creps , iogurts... la combinació entre la dolçor cremosa de la carabassa i la frescor de la taronja la fan única i equilibrada. 250 gr.
-
Galetes artesanes amb farina d'espelta semi integral de Gallecs, sense làctics, amb ous del Mas eco de Campins i farigola collida al Montseny al seu moment màxim de polifenols en flor. Característiques principals:
- Tots els ingredients són de cultiu ecològic.
- Ideal per picar entre hores, per als berenars, amb una infusió o per sorprendre els convidats amb el seu aroma i gust de farigola que va creixent en boca.
- Baix contingut en sucre.
-
Amb farina d’espelta semi integral de Gallecs, ecològica, oli d’oliva verge extra ecològic i farigola del Montseny. Per picar entre hores, dipejar, per acompanyar formatges i el que se us acudeixi 140 gr.
-
Amb tomàquets ecològics, espècies i sucre daurat de canya ecològic. La millor per combinar amb taules de formatges, foie i patés vegetals també amb torrades amb mantega o tahina, molt versàtil. 250 gr.
-
Pebrots italians ecològics cultivats a la Garriga amb un toc de vi ranci i sucre daurat de canya. Ideal per combinar amb foie o formatge. 120 gr.
-
Pomes locals sense químics amb canyella de Ceylan, amb menys del 30% de sucre daurat de canya eco. La canyella ens ajuda a potenciar la sensació de dolçor. 250 gr.
-
Galetes artesanes amb farina d'espelta semi integral de Gallecs, sense làctics, amb ous del Mas eco de Campins i espígol de Can Baixeres al Montseny al Montseny collit al seu moment màxim de polifenols en flor. Molt aromàtiques i saboroses ideals per combinar amb xocolates. Característiques principals:
- Tots els ingredients són de cultiu ecològic.
- Ideal per picar entre hores, per als berenars, amb una infusió o per sorprendre els convidats amb el seu aroma i gust de farigola que va creixent en boca.
- Baix contingut en sucre.
-
Galetes artesanes amb farina d'espelta semi integral de Gallecs, sense làctics, amb ous del Mas eco de Campins i xarop de baies de Saüc. Com a endolcidor, el saüc té moltes propietats medicinals a més de ser boníssim. Hi ha molta tradició al Montseny, on l'hem collit, aquest any dels saüquers de les Muntades. Té un gust suau i poc sucre. És la galeta que agrada més a la canalla. Característiques principals: • Tots els ingredients són de cultiu ecològic. • Ideal per picar entre hores, per als berenars, amb una infusió o per sorprendre els convidats amb el seu aroma i gust de farigola que va creixent en boca. • Baix contingut en sucre. 125 gr.
-
Pot de vidre amb 750 gr de galetes d'espelta a escollir, saüc, farigola o espígol. Per gaudir de les propietats i el gust del Montseny, amb quantitat.
-
Extracte concentrat de flors de saüc, amb un toc de llimona, beguda tradicional del Montseny que a banda de les seves propietats medicinals, àmpliament conegudes, és un refresc en temps estival, es posa entre un i dos dits de concentrat de flors al got i s'acaba d'omplir d'aigua ben fresca, o aigua amb gas, és molt refrescant, si es vol es pot afegir unes gotes de llimona o una fulla de menta o Maria Lluïsa per donar aroma, es pot fer la barreja i deixar-la ben fresqueta a la nevera, una bona alternativa per als refrescos comercials. 285 ml
-
Vinagre de poma ecològic amb pomes de Lleida fet a Mollerussa a una vinagrera sense pasteuritzar, amb les mares del vinagre, que té molts beneficis per al nostre cos. A més, està macerat amb baies de saüc del Montseny que li dona un toc astringent i fruitat alhora. Molt versàtil en vinagretes i escabetxos, a banda de les propietats del saüc de les que podem gaudir. 180 ml
-
Proximitat, sabor i plaer a les nostres taules, productes ecològics i sense químics, sempre de temporada, sempre del Montseny i com em defineix, amb plantes aromàtiques, medicinals i de bosc, portar de nou el de sempre als nostres plats i redescobrir els sabors del camp. Plaer pel menjar deliciós, que ens alimenta i ens sana. Salut i alegria 1 paquet de cracker a triar de romaní o de farigola un paté vegetal d'herbes del Montseny Un pesto roso de tomàquets eco i ametlles del Baix Camp 2 paquets de galetes, unes de farigola i unes altres d'espígol 2 melmelades a triar , de carabassa i cítrics , de tomàquet i espècies, de codony , de poma i canyella, de pera i gingebre
-
1 paquet de Crackers a escollir entre romaní o farigola amb espelta semiintegral eco de Gallecs i AOVE ecològic DO Siurana. 1 confitura artesana de gerds ecològics de RED PASSION BERRYS de Viladrau. 2 galetes Cor del Montseny de farigola i d’espígol. 1 ampolla de ratafia Els Carboners de Cànoves i Samalús. 2 patés vegetals vegans, un d’herbes del Montseny i l’altre de bolets del Montseny ecològics de Bolet ben Fet. 1 mel ecològica de primavera de Sant Pere de Vilamajor de Mel dels Herms. 1 vinagre ecològic a escollir, macerat amb baies de saüc o macerat amb flors de saüc del Montseny. 1 formatge de pastora, madurat de ovella amb llet crua de L’Esquellot del Montseny. 2 melmelades o confitures de 250gr amb fruita i sucre ecològic, a escollir entre pebrot, tomàquet, poma i canyella, carabassa amb cítrics o remolatxa.
-
1 formatge de pastora, madurat de ovella amb llet crua de L’Esquellot del Montseny de la Masia La Sala de Viladrau. 1 crackers de romaní amb espelta semi integral eco de Gallecs i AOVE ecològic DO Siurana. 1 crackers de farigola amb espelta semi integral eco de Gallecs i AOVE ecològic DO Siurana. 2 melmelades a escollir per combinar amb formatges: de tomàquet i espècies, de pebrot i de poma amb canyella. 1 galetes Cor del Montseny, a escollir, de farigola, d’espígol o de saüc.
-
1 paté vegetal de bolets ecològics de Sant Pere de Vilamajor. 1 paté vegetal de herbes aromàtiques del Montseny i ceba confitada. 1 sobrassada vegetal amb tomàquets secs i anous. 1 crackers de romaní amb espelta semiintegral eco de Gallecs i AOVE ecològic DO Siurana. 1 crackers de farigola amb espelta semiintegral eco de Gallecs i AOVE ecològic DO Siurana. 1 melmelada amb fruita i sucre ecològic, a escollir, pebrot, tomàquet, poma i canyella o carabassa amb cítrics.
-
1 vinagre de flors o de baies de saüc o un refresc concentrat de flors de saüc, a triar una de les opcions. 1 melmelada de 220gr amb fruita i sucre ecològic, a escollir entre pebrot, tomàquet, poma i canyella, carabassa amb cítrics o remolatxa. 1 paquet de galetes amb espelta semi integral eco de Gallecs i ous ecològics del Mas del Baix Montseny, a escollir, de farigola, d’espígol o de saüc. 1 paquet de crackers a escollir entre romaní o farigola amb espelta semi integral eco de Gallecs i AOVE ecològic DO Siurana.